APP Empleo Público

Ofertes públiques d’ocupació al teu mòbil

Ara buscar i trobar ofertes d’ocupació pública és més fàcil. El Ministeri d’Hisenda i Administracions Púbiques ha creat una aplicació mòbil per accedir a totes les convocatòries d’ocupació pública. Així, a través de qualsevol smartphone serà possible accedir a les ofertes i rebre alertes quan hi hagi convocatòries noves. Les característiques de l’aplicació són les següents:

  • Disponible per a dispositius mòbils amb sistemes operatius Android o IOS (Iphone).
  • Permet compartir la informació per les RRSS i els mitjans més habituals.
  • L’usuari disposarà de tota la informació actualitzada de les convocatòries d’ocupació pública que es recullen en les bases de dades de la Secretaria d’Estat d’Administracions Públiques.
  • La base conté informació relativa a les convocatòries d’ocupació pública de l’Administració General de l’Estat, de les Comunitats Autònomes, de la Unió Europea, d’organismes internacionals i de l’Administració Local.

L’aplicació inclou tant les convocatòries corresponents als ajuntaments de les capitals de província, com dels ajuntaments de més de 100.000 habitants, així com les de tots aquells que convoquin almenys 3 places, sigui quin sigui el nombre d’habitants.

Descarregar l’aplicació EMPLEO PÚBLICO en aquest enllaç

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *