iustime red europea de asesorías

GEMAP|IUS  està integrada en la Xarxa de Assessories iusTime, un conjunt de despatxos que es caracteritzen per l’excelència en la prestació de serveis d’assessorament i gestió jurídico-laboral, fiscal i mercantil a Pimes i empreses de tots els sectors econòmics. Aquesta xarxa garanteix als clients la qualitat, l’ètica en els negocis i uns honoraris justos  basats en la feina ben feta. La unió de grans professionals per les necessitats empresarials del futur.

l’Associació Espanyola d’Auditoria Socio-Laboral

GEMAP|IUS és sòcia de l’Associació Espanyola d’Auditoria Socio-Laboral, una organització interprofessional que treballa per regular i ordenar la professió d’auditor laboral. Aquesta professió té com a valors la transparència i l’eficàcia en la gestió, tan en el món privat com en les administracions públiques, valors que GEMAP|IUS comparteix de totes totes. L’Associació es dedica a la formació en aquesta matèria, en l’estudi dels sectors professionals i en la proposta de millores en aquest sentit.

logo BeProfit by Gemap IUS

GEMAP|IUS està associada amb l’empresa BeProfit, una consultoria especialitzada en el creixement empresarial. Entre cella i cella tenen la recerca de finançament, l’optimització dels recursos i la millora de la rendibilitat de l’empresa. Si vol impulsar el seu negoci d’una manera definitiva, compti amb els serveis que BeProfit ofereix a través de Gemap|IUS.

www.pide.cat - Marc Pidelaserra

GEMAP|IUS ofereix els millors serveis d’assessoria de comunicació i marketing online a través de la consultoria de Marc Pidelaserra, periodista i assessor especialitzat en comunicació empresarial i política. Si desitja fer créixer el seu negoci gràcies a la comunicació, informi’s dels serveis que li oferim por ser client de Gemap.