mStartupBarcelona

mStartupBarcelona: emprendre en el sector de la telefonia mòbil

L’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb el Mobile World Capital, han impulsat l’mStartupBarcelona, un projecte destinat a fomentar la creació de projectes empresarials relacionats amb la telefonia mòbil. Els seus principals objectius són atreure programes d’acceleració d’empreses i consolidar la posició de Barcelona com a ciutat de referència en teconologia mòbil.

Per a aconseguir-ho es fomenta el Programa d’Empenedoria i Innovació, un dels projectes principals del Mobile World Capital i que destina els seus esforços a l’enfortiment del teixit empresarial de Barcelona en el camp de la telefonia mòbil.

L’mStartupBarcelona compta amb els següents programes:

  • Startupbootcamp Internet of Things & Data: un nou projecte d’Startupbootcamp centrat en l’Internet de les Coses i la gestió de les immenses quantitats de dades que genera el seu desplegament massiu. El programa ofereix de tres a sis mesos d’espai de treball, 15.000 euros de capital per equip i 450.000 euros en serveis d’empreses i entitats col·laboradores. El passat divendres 21 va tenir lloc l’últim Pitch Day on es van presentar i seleccionar algunes de les startups que formaran part del programa. El programa d’acceleració comença el 9 de gener de 2015.
  • Game BCN: programa d’incubació que impulsa el desenvolupament d’empreses del sector dels videojocs. Gamebcn és un projecte promogut per la incubadora de negocis Incubio, la Conselleria de Cultura de la Generalitat i Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de La Caixa, i que compta amb Barcelona Activa com a soci estratègic i amb Osborne Clarke com a patrocinador. Els equips seleccionats podran treballar al Barcelona Growth Centre durant quatre mesos i rebran formació i suport per part de professionals de la indústria. Gamebcn ja compta amb 8 projectes en actiu.
  • IMPACT: acceleradora de projectes d’internet mobile constituïda per ISDI, Buongiorno, Teknologiudviking ApS, Seaya Ventures i una xarxa d’emprenedors i professionals de reconegut prestigi a l’ecosistema digital europeu.

L’mStartupBarcelona està ubicat a la segona planta de l’edifici Barcelona Growth Centre, disposa de 1.500 m2 distribuïts en 18 mòduls d’entre 15 i 70 m2, espais comuns per als emprenedors instal·lats i una sala de formació. Aquí trobareu tota la informació.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *