Les pimes i autònoms poden sol·licitar un bo digital de 12.000 euros

El Govern ha presentat el Kit Digital, el programa d’ajudes del Pla de Recuperació impulsat per promoure la digitalització de pimes i autònoms, que contribuirà a modernitzar el teixit productiu espanyol.

Aquest programa compta amb una dotació global de 3.000 milions d’euros i que consistirà en l’adquisició d’un Bo Digital de fins a 12.000€ perquè PIMES i Autònoms puguin administrar-lo escollint una o diverses solucions digitals disponibles al mercat.

El Bo Digital és la subvenció que permetrà adquirir les solucions digitals ofertes pels agents digitalitzadors a les petites empreses, microempreses i autònoms.

El valor d’aquest bon de digitalització variarà en funció del nombre de treballadors de l’empresa:

  • Empreses de 10 a 50 empleats: 12.000 €
  • Empreses de 3 a 10 empleats: 6.000 €
  • Empreses d’1 a 3 empleats i activitats en règim d’autoocupació: 2.000 €

Com sol·licitar el Bo Digital?

La PIME interessada haurà de registrar-se a l’àrea privada de www.acelerapyme.es i realitzar el test de diagnòstic digital. Un cop fet això, podrà accedir al catàleg de solucions i adquirir-ne una o diverses. A continuació, haureu de sol·licitar l’ajuda a la seu electrònica de red.es. Un cop concedida la subvenció, accedirà novament al catàleg de solucions, contactarà amb l’Agent Digitalitzador i signarà el contracte amb aquest.

Per a més informació: https://www.acelerapyme.es/kit-digital

Podeu posar-vos en contacte amb aquest despatx professional per a qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir al respecte.