Juan Pañella: “Estem oferint als nostres clients noves solucions per a les seves noves necessitats”

La empresa Wolters Kluver ha realitzat una entrevista al president de Gemap | IUS, Juan Pañella, en la qual repassa la trajectòria de l’empresa i detalla els nous reptes que l’àmbit laboral, tributari i jurídic té d’ara en endavant. A més, explica també l’evolució dels productes de gestió de Wolters Kluver que han facilitat la progressió de l’empresa.

Des que es va fundar l’empresa el 1987, les necessitats dels clients han canviat molt. Segons Pañella, “Fa 20 anys lliurar una nòmina a temps o fer una declaració de renda ja era suficient, i avui dia el client té altres necessitats”, i per aquest motiu destaca que els serveis d’assessorament i consultoria són “els que aporten més valor “.

En aquest sentit, considera els productes de Wolters Kluver com un gran aliat, ja que ajuden a “Implementar solucions que ens ajudin a eliminar i simplificar les tasques administratives és el que ens fa poder destinar nostre temps i els nostres recursos en aquells àmbits que el client agraeix molt més “. Pañella destaca que el repte de la companyia és fidelitzar el client a base d ‘”estar molt en contacte i amb comunicació constant.

Seguidament us oferim el vídeo amb la intervenció de Joan Pañella per si us interessa veure l’entrevista completa:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *