Oficina

La tarifa plana de contractació d’indefinits es prorroga fins el 31 de març

La Tarifa Plana és una reducció en les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social per contingències comunes per contractació indefinida de la qual podran beneficiar aquelles empreses i autònoms que incrementin el seu nivell d’ocupació, tant el nivell d’ocupació indefinida com el nivell d’ocupació neta, i el mantinguin durant, almenys 36 mesos.

La Tarifa Plana de 100 € serà aplicable a tots els contractes indefinits, que compleixin els requisits, realitzats entre l’1 de gener i el proper 31 de març de 2015. L’evolució positiva de la contractació indefinida justifica que, mitjançant aquesta disposició addicional, s’acordi ara la pròrroga de la tarifa plana, en els mateixos termes que els previstos en el Real Decreto-ley 3/2014.

L’estalvi en la contractació derivat de la reducció en les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social s’ha de calcular en funció de l’aportació empresarial a la cotització per contingències comunes, que suposa el 23,6% de la base de cotització. Per exemple, la contractació d’un treballador indefinit amb sou brut anual de 20.000 euros suposava per a l’empresa un cost per aquesta cotització de 4.720 euros anuals, ara serà de 1.200 euros anuals, un 75% menys.

Més informació sobre la Tarifa Plana de contractació d’indefinits

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *