La auditoria socio-laboral, certificació de transparencia

Aquest va ser el lema del III Congreso Nacional de la Asociación Española de Auditores Socio-Laborales, que va presidir el director de Gemap | IUS el sr. Joan Pañella Martí. El Congrés, celebrat a Màlaga, va comptar amb amb la participació del Consell General del Poder Judicial, Jutges, Inspectors d’Hisenda i de Treball, Col·legis Professionals, Universitats, Autoritats Locals, etc.

Els més de 150 assistents van valorar molt positivament les ponències del Congrés, que van repassar diversos temes com la igualtat de gènere en les empreses, les retribucions dels socis i administradors després dels canvis normatius, o com aporta valor afegit a les societats l’auditoria soci -laboral. A més, els assistents disfrutarion de diverses activitats de lleure organitzades per la ciutat.

El sr. Joan Pañella va inaugurar i clausurar el congrés remarcant la importància de l’auditoria sociolaboral en el dia a dia de qualsevol societat, i reivindicant una major implicació de tots els actors socioeconòmics per impulsar-la.

L’Associació Espanyola d’Auditors Soci-Laborals va néixer amb l’objectiu de cobrir en aquest moment el buit legal que existia i que existeix en el marc de l’auditoria sociolaboral. L’associació regula privadament l’activitat dels professionals que es dediquen a aquesta activitat, publica unes Normes Tècniques privades, a fi de garantir la professionalitat, la independència i la transparència de tots els seus associats. El primer repte de l’associació va ser la formació de tots els seus membres, però també la divulgació de l’activitat professional a la societat espanyola; adequant-la a les necessitats que la mateixa demanda. I així segueix, cada vegada amb més socis i pes específic.

Fotografies de l’acte:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *