Gemap al costat dels emprenedors

Gemap al costat de l’emprenedoria

Des de la nostra fundació, Gemap sempre ha estat al costat dels autònoms i de les empreses. És un dels pilars fonamentals de la nostra missió, i adquirim el compromís de donar suport en tot moment a les iniciatives professionals. Així, us volem presentar diverses iniciatives que, amb el suport de Gemap i conjuntament amb la consultora Ubach-Munné, han aconseguit ser casos d’èxit:

Ecohortum

Aquesta empresa d’horts urbans ecològics i innovadors ha fet un pas endavant increïble amb  el projecte Seedbox, que consta d’uns packs fàcils de muntar que inclouen una petita taula de cultiu, terra i diverses llavors, disponible per comprar a través d’internet. S’han fet ressò d’aquesta empresa diversos mitjans com Expansión, La Vanguardia i El Mundo.

Un dels aspectes diferenciadors d’aquesta empresa és la seva vessant social: a més de fer tallers, treballar amb altres empreses d’inserció laboral i difondre els valors de la sostenibilitat, Ecohortum ha obert al micromecenatge el finançament del seu projecte. A través de Crowdcube, l’empresa busca l’implicació de la societat en els seus nous reptes. Si hi voleu col·laborar, aquí teniu l’enllaç.

Movintracks

Aquesta empresa està esdevenint referència dins de l’e-commerce i el màrqueting online. Movintracks ofereix un tauler de control 0n poder organitzar diverses campanyes de vendes, accions pendents a realitzar, monitoratge, avaluació de resultats… I a més multiplataforma, és a dir, que pots tenir el control de les teves accions des de l’ordinador, l’smartphone o la tablet. Movintracks analitza els públics potencials i les necessitats i preferències, fet que ajuda molt a les empreses per dissenyar els seus productes.

Movintracks està tenint molt d’èxit per la innovació en aquests camps del comerç per internet. La Fundació Príncep de Girona se n’ha fer ressò, així com nombrosos mitjans com La Vanguardia, El Periódico i l’Ara.

Idees que mouen Catalunya

L’Agència Catalana per la Competitivitat en l’Empresa (ACCIÓ), ha recollit en una exposició moltes empreses de nova creació i que suposen un model d’èxit. L’objectiu era destacar l’emprenedoria catalana d’una manera innovadora i interactiva. S’hi recullen 40 testimonis, d’entre els quals destaquem les empreses Fezoo, dedicada a la interacció gestual de les persones per fer funcionar maquinària, i l’empresa Infantium, que pretén oferir a cada nen un camí d’aprenentatge personalitzat i adaptat al seu talent i desenvolupament. Ambdúes empreses són fruit del suport d’Ubach-Munné i Gemap.

I continuem treballant. Per aconseguir que més emprenedors, autònoms i empreses assoleixin l’èxit.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *