Synergy Group - Gemap|IUS

Èxit de la primera trobada del Synergy Group

El passat 26 de febrer va tenir lloc la primera trobada del Synergy Group, en què van participar 23 professionals i empresaris de diversos àmbits, al restaurant Les Marines de Gavà. El tema principal i de debat van ser els canvis en la normativa de retribucions per als socis i administradors de societats.

En l’esdeveniment van intervenir el president de Gemap | IUS, Juan Pañella, i el president d’ ICSA, Ernesto Poveda, que va fer una exposició detallada de les noves formes de retribució dels directives i els càrrecs intermedis, i es va posar a disposició dels assistents per tractar en profunditat aquestes noves polítiques retributives.

El Synergy Group es una iniciativa de Gemap|IUS, que consisteix en reunions periòdiques de professionals i empresaris per tractar temes d’especial interès en el desenvolupament econòmic de les societats. Aquests esdeveniments compten amb la presència de persones rellevants en la temàtica de cada trobada. A més, és un bon lloc per establir contactes i sinergies molt positives per al futur professional dels assistents.

Properament informarem de la següent reunió del Synergy Group. Si encara no forma part d’aquest projecte i li interessaria assistir, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’informarem de forma més detallada.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *